Tal i com us hem comentat en altres articles d’aquesta plana web, cal ressenyar les aportacions que ha fet la nostra entitat, i que potser, han passat una mica desapercebudes:

Com observeu, totes les nostres actuacions han estat dirigides per a que TOTS els alumnes en poguessin gaudir i treure’n profit. Practiquem, doncs, la integració.

Desfibrilador DEA ubicat a l’entrada de l’edifici. Més de una dotzena de persones, entre ells personal directiu, docent i de serveis i administració disposen de la formació necessària per a usar-lo adequadament.
Impressora 3D, que els nostres alumnes van usar en els primer dies de la pandèmia per a la fabricació de diademes i separades de mascaretes per al personal sanitari del poble.
Acord amb l’empresa Iddink.cat per a la comercialització de llibres reciclats, que suposa un estalvi mig per a les families del 55% sobre el preu normal.
Gestió de compra de 180 taquilles noves per als alumnes, i rebaixa del preu del lloguer el primer any, del 40%. L’explotació de les mateixes revertirà el 100% dels ingressos en projectes educatius al centre.
Compra de 5 pantalles tàctils de 65 polçades, marca Clevertouch, amb sessions de formació específiques per al personal docent del centre, i alumnes de 4rt d’ESO i 1er i 2on de BAT.
Xerrades amb experts de contrastada solvència, com en Marc Miró. President de la Fundació Desconecta i expert de nivell mundial en el món de les adiccions dels adolescents als mitjans tecnològics.
Xerrades per a pares sobre Internet Segur de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Mossos d’Esquadra. Una xerrada que no hem pogut fer el curs passat per la pandèmia i que repetim cada curs escolar.
Gràcies @mossos
Ens menteixen el nostres fills? Una interessant sèrie de dues conferències donades pels psicòlegs experts en Comunicació No Verbal, En Josep Moya, i en Pere Clotet.
Ajuda a les families amb dificultats per a fer la compra dels llibres a través d’internet per alumnes del centre, en horaris establerts. Gràcies a tots ells per la seva implicació en el projecte que és de tots.
Cursos de Tècniques d’Estudi per als nous alumnes del centre de 1er d’ESO. Per a ajudar-los en la seva introducció en l’escola dels grans..
Xerrada del Doctor Enric Roca Casa sobre l’acompanyament i orientació als nostres fills.
Compra d’equip de megafonia per a usar en actes al patí o a les instal.lacions del centre pel nostre alumnat.

Com veieu, és un no acabar de les aportacions que la gestió acurada dels nostres recursos ens ha permès fer aquests darrers tres anys.

Seguirem en la mateixa direcció, treballant i no defallint.