AFA Institut els Alfacs i la MARATÓ

Jocs on-line, escacs i esport

13.12.2020

OBJECTIU

Aquest any la junta de l’Afa del Institut Els Alfacs, pares col·laboradors  i  alumnes,  davant la situació COVID i amb la intenció de col·laborar en la recerca mèdica ha pensant en obrir una recollida virtual de diners per entregar a La Marató. Sobretot cal tenir en compte que aquest any a tots ens toca de prop.

La col·laboració amb la Marató és el motiu principal de les següents activitats, però s’ha buscat com generar expectació i la màxima participació, per això i després de parlar amb algunes famílies i alumnes del centre s’ha buscat anar mes enllà que recollir diners únicament.

S’havia  rebut abans del darrer “confinament” del mes passat, un oferiment esportiu per la pràctica d’esport competitiu escolar a les seves instal·lacions en esports sense contacte (tennis i pàdel).

Hem rebut la col·laboració d’un germà d’alumnes del nostre institut en organitzar un campionat  de jocs on-line, (petició que està generant alta expectativa amb alumnes). Aquest noi és dedica a participar en circuits internacionals de jocs on-line, és la seva professió actual.

Davant d’aquestes alternatives que fer?

FINALITAT

S’ha comunicat a diferents professors del centre educatiu aquest objectiu amb la intenció d’ampliar la cabuda de diferents activitats, i demanar la seva col·laboració cercant allò que de vegades s’explica als alumnes la diversitat.

L’objectiu és organitzar unes jornades participatives segons les inscripcions i respostes dels alumnes. Són ells els protagonistes i també a petició de famílies fem extensiu a tots els centres escolars de la nostra ciutat aquesta iniciativa (germans o coneguts d’alumnes de l’institut volen participar).

S’ha pensat en compensar als estudiants de la nostra població aquesta col·laboració econòmica i familiar a la Marató organitzant unes activitats lúdiques i esportives en modalitat d’Olimpíada  Escolar, s’ha fet un sondeig i amb el poc temps que tenim per l’organització s’ha escollit  en allò que més  valoren els joves  de la pregunta  i a tu que t’agradaria?

Donat que la situació actual no aconsella trobades multitudinàries i els joves no tenen moltes opcions d’oci, organitzem la competició on-line segons la valoració dels joves i esports al exterior sense contacte, amb la corresponent assegurança escolar.

COM FUNCIONA I QUINES OPCIONS HI HA.

 1. La aportació a la Marató és de 5 euros per alumne i és destinarà integrament a la Marató COVID 2020.
 2. Només es podran realitzar pagaments digitalment amb l’App  Verse
 3. Link de pagament :     https://verse.me/pay?to=2o7sg7b7b52qllcfnpf0
 4. Donat que els alumnes són menors d’edat caldrà OBLIGATÒRIAMENT l’autorització dels pares o tutors legals per participar, en el moment del pagament és quan es demanarà l’autorització.
 5. Els alumnes que col·laboren a La Marató tindran l’opció d’inscriure’s a les següents alternatives.  La inscripció a les activitats només serà acceptada després d’haver realitzat l’aportació a LA MARATÓ.
 6. L’objectiu de l’Olimpíada és participar, competint en un torneig fair-play, buscant uns dies de desconnexió dels estudis  i seguint les iniciatives que ens han arribat.
 7. En el tema esportiu es contractarà l’assegurança corresponent amb la col·laboració del departament d’educació física del Institut Els Alfacs.
 8. MODALITAT CURS: modalitat on els participants són del mateix nivell de curs i grup de classe (exemple 1er ESO A ,   3er ESO C, etc..) s’ha de jugar amb un company de la mateixa classe on s’estudia. 
 9. MODALITAT FREE: Un dels participants de la parella ha d’ésser alumna o alumne  d’un centre educatiu municipal, professor o bé familiar d’alumne, l’altre pot ser qualsevol amiga, amic  o familiar seu, encara que no estigui estudiant i pot tenir l’edat que tingui (pot ser el seu pare, tiet,…) (obert a alumnes, famílies i professors).


ALTERNATIVES DE LA OLIMPIADA:

 1. FORTNITE 2 vs 2 CURS.
 2. FORTNITE 2 vs 2 FREE.
 3. ROCKET LEAGUE 2 vs 2 CURS.
 4. ROCKET LEAGUE 2 vs 2 FREE.
 5. Pàdel 2 vs 2 CURS.
 6. Pàdel 2 vs 2 FREE.
 7. Tennis 2 vs 2 CURS.
 8. Tennis 2 vs 2l FREE.
 9. ESCACS: individual CURS.
 10. ESCACS: individual FREE.

  Inscripcions:
  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=trYnGe1kykWrFDTMxEe6lLFYMe4iPwhEoh7HXu-BWzdUNjFNTU1ZVlNJQVM2UlBZMEI4SEpYQ01aOS4u
Categorías: Uncategorized

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *